Partner voor al uw internationaal transport

Har Vaessen Expeditie B.V. (opgericht in 1997) is uw partner voor al uw internationaal transport vanuit Nederland en België naar Duitsland, de Balkan en de overige landen in Oost-Europa. Doordat we behoren tot Jan de Rijk Logistics, kunnen we ook transporten naar alle andere landen in Europa voor u regelen, tegen de beste condities. Voor luchtvracht en zeevracht wereldwijd is Har Vaessen Expeditie B.V. eveneens uw partner.

Internationaal wegtransport

Onze focus ligt op vrachtvervoer. Onze expediënten onderhouden nauwe contacten met betrouwbare logistieke dienstverleners in Duitsland, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Bosnië-Herzegovina, Kroatië, Servië, Slovenië, Albanië, Macedonië, Montenegro, Griekenland en Turkije. Wij garanderen dagelijks vaste diensten vanuit Nederland en België naar deze landen.

U kunt ons inschakelen voor al uw internationaal transport. Ook voor koeltransport, transport van bederfelijke goederen, transport van gevaarlijke goederen, buitengewoon (volume)transport, luchtvracht en zeevracht. Wij zijn uw partner voor al uw internationaal transport. Wij nemen de volledige zorg voor het transport door de logistieke keten uit uw handen.

Internationale zeevracht en luchtvracht

Voor spoedtransporten en transporten buiten Europa regisseren onze expediënten desgewenst zeevracht of luchtvracht voor u. Onze expertise in zeevracht en luchtvracht en de uitstekende contacten met logistieke partners garanderen steeds het beste vervoer voor uw transport.

Totale ontzorging: logistieke handelingen

Logistieke processen zijn de laatste jaren sterk veranderd. Digitalisering heeft de processen bij internationaal transport in veel gevallen ingewikkelder gemaakt. Wij begrijpen dat uw medewerkers vaak geen tijd hebben voor alle logistieke handelingen, maar ze zijn niet te vermijden. Onze experts nemen deze tijdrovende en vaak complexe handelingen zoals het inboeken van uw goederen, douaneformaliteiten en het maken van laad- en losafspraken vakkundig van u over. U kunt vertrouwen op professionele begeleiding van a tot z.

Projecten in transport

Ons kantoor is niet alleen uw partner voor al uw internationaal transport. Wij regelen desgewenst ook het hele traject door de logistieke keten. Wilt u een vracht laten vervoeren, dan kunnen wij naast het transport ook onder meer ompakken van de goederen, tijdelijke opslag, deelzendingen etc. voor uw regelen. Neem contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search