Internationaal transport wereldwijd

Internationaal transport wereldwijd

Har Vaessen Expeditie B.V. heeft zich toegelegd op internationaal wegtransport naar Duitsland, de Balkan en een groot deel van Oost-Europa. Doordat Har Vaessen Expeditie B.V. deel uitmaakt van de Jan de Rijk Logistics kan ons team u ook de beste condities bieden bij transport naar alle andere locaties in Europa. En door onze jarenlange expertise en de waardevolle contacten die we hebben opgebouwd, kunnen we eveneens zorgdragen voor de beste voorwaarden voor luchtvracht en zeevracht wereldwijd.

Internationaal wegtransport Duitsland, Balkan, Oost-Europa

Onze focus ligt sinds jaar en dag op internationaal wegtransport naar en van Duitsland. Met dagelijkse vertrekken naar geheel Duitsland en rechtstreekse mogelijkheden voor koeltransport naar en van (Zuid) Duitsland. Ook de Balkan en de overige landen van Oost- Europa zijn tot onze expertbestemmingen gaan behoren: we onderhouden intensief contact met uitstekende logistiek partners in deze landen.

Andere bestemmingen Europa

Doordat Har Vaessen Expeditie B.V. deel uitmaakt van de Jan de Rijk Logistics zijn we in staat om transport van uw vracht naar alle landen in Europa te regisseren, tegen de beste condities.

Luchtvracht, zeevracht

Voor spoedvrachten en voor transport buiten Europa, regelen we luchtvracht of zeevracht voor u. Welk transport gekozen wordt, is afhankelijk van uw wensen, uw vracht, de prijs en de overige condities.

Start typing and press Enter to search